Gravad Laks på en bund af hvidløgs friskost og salat, garneret med ærteskud og asparges

En rigtig sommermad. Super lækkert med en god fed røget og gravad laks, hvor asparges og ærteskud giver et godt spil sammen med den lidt mere skarpe hjemmerørte hvidløgs friskost.

En nem tallerken, der bare smager fantastisk. Især når den serveres på et groft speltbrød som vist her.

Gravad Laks med hvidløgsfriskost og salat

 

Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>