Tatar med marineret Æble og Rødbede, rå løg og Peberrod

Et stykke delikat smørrebrød er bestemt hvad et stykke med Tatar er.

Det er jo nærmest forbudt at spise Tatar, på grund af både det rå kød og det rå æg.

Men, delikat, det er det. Få din betroede slagter til at lave tataren til af det bedste oksekød eller hak det evt. selv hvis du har en kødhakker.

Da man jo også skal bruge en rå æggeblomme, klares det bedst ved at skolde sit æg i ca. 1 minut, hvorefter man skiller æggeblommen fra æggehviden.

Til denne her Tatar, serveres ovnbagte, æbleedikke marinerede, rødbeder og æble, med timian og salt. Varmet i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Anret tataren på et stykke godt brød. F.eks. et kernerugbrød. med friskrevet peberrod, hakket rødløg og lidt salat.

Og sørg for at krydre tataren godt med salt og peber. Kødet skal helst være koldt når det serveres.

Tatar med marineret rødbede og æble
Tatar med marineret rødbede og æble
Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>