Salat med Varmet Rødkål, Valnød, Græskarkerner og Danablu

En lækker og nem salat der kombinerer det kolde med det varme.

Noget lækkert snittet salat (f.eks. Romaine Salat).

Kombineret med noget lynsauteret rødkål, valnød, græskarkerner og danablu ost. (Man kan anvende andre skimmeloste i stedet, f.eks. gorgonzola)

En simpel salat der samtidig er mættende på grund af nødderne og osten.

Når man sauterer rødkålen sammen med ost, valnødder og græskarkerner skal de ikke have mere end ca. 2 minutter.

Salat med Valnødder, Rødkål, Græskarkerner og Danablu
Salat med Valnødder, Rødkål, Græskarkerner og Danablu
Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>