Stegt kylling med ristede champignoner, asparges og bacon

Igen en sommer tallerken, med stegt kyllingebryst, serveret med ristede champignoner, sauteret asparges på en en bund af salat. Til sidst garneret med dejligt saltede bacon stykker  og lidt purløg

Masser af sagt og kraft i hver eneste bid, man kan evt. tilføje en smule mayonnaise eller karrymayonnaise for mere fedme i retten.

Det her er nærmest et helt måltid til frokost. Server lun på et stykke groft speltbrød eller noget godt mørkt rugbrød.

 Kylling med ristede champignoner, asparges og bacon

Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>